Bilaketa arruntean ezin da zuriunerik erabili (Ikusi hemen zure bilaketaren emaitza)
Bilaketak ezin du hutsa izan

Emaitzak: 57

...zala eta pikorrak kentzeko. Tipula eta piperra ere sueztitzen dute batzuek potoratu baino lehen. Potoan sartu eta ixtean,...
...ori eta olioa kazola batean, eta sutan jarri. Sueztitu, barazkiak kolorea har dezan, eta gehitu oilaskoaren hezurr...
...>batean sartu oliotan, sueztitu daitezen. Behin ondo sueztitutakoan, gehitu patata xerrak, eta sueztitu denak batera puska bate...
...Tipula ondo erregosia dagoenean, bota zezina, sueztitu eta bi koilarakada irin gehitu. Irina pixka bat egosi, eta ...
...atean. Han-hemenka ipini bakailao xerrak eta urdaia. Sueztitu hori dena olio-ozpinetan, eta apaindu gero perrexil olioare...
Txiki-txiki egin barazkiak, eta sueztitu zati guztiak eltze batean, tomateak izan ezik. Behin barazk...
...idi-buztan zatiak gorritzeko erabilitako olioan bertan sueztitu, apur bat gorritu arte. Erantsi ardoa, eta erdia inguru lur...
...an moztu tipula, eta kazola batean sartu oliotan, sueztitu daitezen. Behin ondo sueztitutakoan, gehitu patata xerrak, ...
Eltze batean hezurrak sueztitu. Barazkiak gehitu, erdi egosiak egon arte. Ozpina eta laran...
Sueztitu oliotan abakandoen buruak kazola batean. Zatitu zerrenda es...
...ehin ondo sueztitutakoan, gehitu patata xerrak, eta sueztitu denak batera puska batean.
...>batean, tomateak izan ezik. Behin barazkiak sueztiturik, gaineratu tomate biak, birrinduta. Sueztitu berriro barazk...
... tipulak, azenarioak, porrua eta baratxuriak. Gero, sueztitu guztiak eltze batean, olio apur batekin. Mami-mami egin oil...
...in-fin ebaki porruak, garden izateraino, eta sueztitu. Garbitu eta zuritu patatak; zatikatu, eta eltzeko porru sa...
...gunarazi poliki-poliki; erantsi otarrainxken buruak, eta sueztitu. Bota brandya, eta garreztatu. Erantsi tomate saltsa, eta b...
...>eta nahastu dena urdaiazpikoarekin eta arestian sueztitu ditugun barazki zatitxoekin. Erantsi, nahierara, tomate sal...
...azkiak sueztiturik, gaineratu tomate biak, birrinduta. Sueztitu berriro barazkiak, hogei bat minutuan, eta eman azukre apur...
...a moztu sagarra, gazta eta hirugiharra laukitxoetan. Sueztitu tipula, gehitu hirugiharra, eta utzi sutan, egin arte. Ater...
...iak Juliana eran ebaki eta gurin apur batekin sueztitu. Sueztitutako barazkiak zilarrezko paper batean ipini, oina...
...a eran ebaki eta gurin apur batekin sueztitu. Sueztitutako barazkiak zilarrezko paper batean ipini, oinarri gisa; haie...
...an, antxumekiaz gertatutakoa, eta bere gibelaz sueztitua.
Lehen platerak: kalabaza sueztitua; lekekin; arrozez eta barazkiz betea; krema eran, intxaur e...
Sueztitze Sueztitze edo su eztian frijitzea barazkiak tenperatura ez
Sueztitze Sueztitze edo su eztian frijitzea barazkiak tenperatura
... Normalean sakonera txikiko eltzeetan egiten da, sueztitzea uniformea izateko barazkiak mugitu behar baitira. 
..., espeziak...); oliotan minutu gutxi batzutan sueztitu eta gero, aparte gordetzen da. Olio
eta txortena ateraz, eta uretan hamar minutuz sueztituz bere haragia laban batekin atera eta olio
bada, gaileta birrinduak gehitu ahal zaio. Sueztitu tipula, kolorea hartu arte; aurretik, 
..., bota errehidratatutako lukainka-txorizoak, eta sueztitu pixka bat; loditu irin pixka batekin,
dugu ogian, eta amaitzeko tipula; tipula sueztituta, edo gordinik egon daiteke. Eta noski
Sueztitu dena batera, porrua, baratxuria eta aza
-izterra bere koipetan. Atara platerera, aurretik sueztitutako pasta freskoz egindako oinarri baten ganera, 
Mahaira atarateko, jarri plateraren albo batean sueztitutako patatak eta ganean tapenade apur bat. 
Berdurak, baratxuri, tipula edo urdaiazpiko naturalez sueztituta. Arroz zuri edo integrala, gisatua edo
...rrua zati txikitan egin eta zartagin batean sueztituko dugu. Biguntzen hasten denean txanpiak gehituko 
, batzuek patata gehitzen diote (piperrak-eta sueztitzen ari direnean), kubotxoetan. Akaso ur 
, hogeika aste izango ziren...) dugu. Sueztitzeko, dezente oliotan ipini eta su txikian 
...eztituko (ze erotikoa den hitz hori; sueztitu. Tolosaldean sssssuezzzztitu... are erotikoagoa. Kimek 
...>txiki egin eta oliotan jarri nituen, emeki-emeki sueztitzen. Olio dezentetan jarri, gainera (garrantzitsua 
tipula, piper berdea eta piper gorria oliotan sueztituko (ze erotikoa den hitz hori; sueztitu
Sueztitu pare bat minutuz, gehitu arroza + 
Jarraitu lapikoaren edukia sueztitzen eta salda gehitzen arroza puntu-puntuan eta
Jarraitu lapikoaren edukia sueztitzen eta salda gehitzen arroza puntu-puntuan eta
Sueztitu pare bat minutuz, gehitu arroza + 
Osagaiak txikitu, zueztitu pixkat eta erreserbatu. 
Osagaiak txikitu, zueztitu pixkat eta erreserbatu. 
baratzuria txiki-txiki moztu eta zartagi batean suheztitu (rehogatu), biguina egon arte. Tomate
baratzuria txiki-txiki moztu eta zartagi batean suheztitu (rehogatu), biguina egon arte. Tomate
5minutu -azalorea : minutu bat -leka suestituak
...rrua zati txikitan egin eta zartagin batean sueztituko dugu. Biguntzen hasten denean txanpiak gehituko 
...rrua zati txikitan egin eta zartagin batean sueztituko dugu. Biguntzen hasten denean txanpiak gehituko 
...roko puskatxoak, gora behera), eta oliotan sueztitu; plo-plo gozoan (ez pla-plarekin nahastu, 
...roko puskatxoak, gora behera), eta oliotan sueztitu; plo-plo gozoan (ez pla-plarekin nahastu, 
...roko puskatxoak, gora behera), eta oliotan sueztitu; plo-plo gozoan (ez pla-plarekin nahastu, 
...rrua zati txikitan egin eta zartagin batean sueztituko dugu. Biguntzen hasten denean txanpiak gehituko 
...> birjina estraren koilarakada batekin jarriko dugu sueztitzen
Zabaletik zatitutako tipula oilotan sueztitu, gehitu xerratutako bi azenario eta gorritu 
Domeinua#
xxWEB 28
xxBERRIA 21
xxWIKIPEDIA 7
xxCONSUMER 1