| ...rik? Kantoiko eskalea, auzoko emakume jipoitua...o | hostoreaebezalaedesegitenzuzteniditu,eberaedeseginhahala.iEiteuguzti... |
| ...tugu xehagailuan, pasta bat lortu arte. Hartu brik | ostorea eta lau zati egin. Txistorra pastarekin bete eta bildu, tut... |
| ...reta; eta bixigoxo izeneko azkenburukoa. Bixigoxoa | hostorez, karamelu moussez eta txokolatez osatua dago, eta bisigu it... |
| Platera osatzeko, | hostorea ireki eta ajoarrieroarekin bete. Arrautza gainean jarri, et... |
| ...e liburuaren azala, obra honen barne mamiak | hostoreak bezala bata bestearen barnean direla erakusteko. Esaterako,... |
| ...dodun hostorea perretxiko kremaz, zainzuri arrautzeztatuak | hostoretan muselinaz, frijituak entsaladarekin, ahuntz-gazta epela ent... |
| ...bil daiteke, ez soilik jakietan. Makina piztu, | ostorea sartu, ordenagailuari zein formatan moztu behar duen esan e... |
| ...ieves Soroa da haietako bat, Saizar gozotegikoa: « | Hostorea, krema, Errezil sagarrak eta sagar marmelada dira sugar tar... |
| Hostore xafla bat. | |
| ...te arazorik gozoak nola egiten dituzten azaltzeko. | Hostorea bezperan egiten dute, ura, ozpina eta gatzarekin, eta gau o... |
| Ostorea | |
| ...>ari dira; Imara Sagastume da haietako bat: « | Hostorera krema botatzea da zailena», azaldu du. Ane Peña sagarrak mo... |
| Perretxikodun | hostorea perretxiko krema ere eskatu dugu hasteko: ia gatzik gabe (h... |
| Hostore xafla luzatu eta lau zatitan moztu. Arrautzarekin margotu e... | |
| ... eta birrineztatuak, kroketak, saltxitxak, ogi eta | hostore ia erreak) eta beste batzuk, berriz, jateko pronto (izozkia... |
| Ajoarrieroa | hostorean, arrautzarekin |
| Milorriak prestatzeko | ostore pusketa bakoitza lau xaflatan moztu. Lehenengo xaflaren gai... |
| Ostorea. Osagaiak nahastu eta 10 minututan utzi. Arrabolarekin luza... | |
| Brik | ostorea. |
| ...> pentsatu zuen alabak eskua ontzian sar ez zezan. | Ostorea jarri zuen, merengez bete eta margotu. Izenen bat jarri beh... |
| ... ajoarrieroarekin bete. Arrautza gainean jarri, eta | hostorearekin estali. |
| ...ntsaladillarekin, ziazerbadun krepeak muselinaz, onddodun | hostorea perretxiko kremaz, zainzuri arrautzeztatuak hostoretan muse... |
| Labea 180 gradutara berotzen dugun bitartean, | ostorea laukizuzen pusketatan moztu eta labeko erretiluan ipini. La... |
| ...dea, txitxarroak bisiguari inbidiarik ez, Adarragaren | hostorea... Eta Japoniako Kobe idia, mahai jira hartako lagun askok ... |
| Hostoreak; barruan, porru eta ganbak, perretxikoak, gaztak, urdaiazpi... | |
| ...tsas-sumendia: «Berberetxoz eta txipiroiez beteriko | ostorea, ganba aparrarekin, gaztaina purea eta kokozko esnea darama... |
| Ostorerako. 100 g gurin, kilo bat irin, kopa bete ardo zuri, 20 g gatz... | |
| ...jatorra baita. Kafesnea eskatu, eta txokolatezko | hostorea jarri diote, eta jan egin du. Akabo dieta, ala? «Jatuna nai... |
| Hostorea egiteko prozesua konplexu samarra da etxean egiteko. | |
| Hostorea ricotta gaztarekin eta gari zainzuriekin | |
| ...ki prestatuak, kroketak, enpanadak, pizzen oinarriak, | hostoreak, izozkiak, eta abar. |
| Aukera guztien osagaiak aztertzean (pizza, | hostorea, |
| Hostorea, LA COCINERA (izoztua) | |
| ...edo aurrez prestatuak); pastelak, galletak, opilak, | hostoreak, enpanadak, enpanadillak, karameluak, turroiak, irabiakiak,... |
| Haragiz egindako | hostore pastelak, bolobanak, pizzak edo enpanadak, berez, kaloria a... |
| Zehazki, | hostorea Errenazimentuan sortu zen, XV. |
| ...ilioikoa izatera pasatu zen (%-18), eta | hostoreen zifrak ere apaldu egin ziren, bai salmentena eta bai irabaz... |
| Hostoreak eta antzekoak ere askotan jartzen dira sarrerako gisa, barn... | |
| Hostorea, LA COCINERA (izoztua) | |
| Hostorea, LA COCINERA | |
| Hostorea. | |
| Hostorea | |
| Etxean ogia egitea, kremazko | hostore bat edo pizza pertsonalizatu bat plan gustagarria izaten da... |
| Hostoreak, enpanadak eta enpanadillak, gainazal distiratsua dutenak. | |
| Hostorea, TARRADELLAS | |
| ... kremarekin eta esne gain harrotuarekin beteta dauden | hostore tartak. |
| Hostorea, TARRADELLAS | |
| ... gabeak ere badira, dena den; adibidez | hostorea. |
| Hostorearen antzekoak izaten dira, baina zabaldu eta labean eduki ondor... | |
| OREEN EZAUGARRI NAGUSIAK: PIZZA, | HOSTOREA, BRISA, ENPANADA ETA ORE HAUTSIA |
| Hostorea da etxean egiteko orerik zailenetakoa. | |
| Pizza egiteko orea, | hostorea, brisa orea, enpanada eta ore hautsia hartu ditugu kontuan,... |
| Hostorearekin egiten diren errezetarik ezagunenen artean, croissantak eta... | |
| Hostorea, LA COCINERA | |
| Hostorea xafla finetan (izoztua), EROSKI | |
| Hostorea xafla finetan (izoztua), EROSKI | |
| Pizza egiteko orearen edo | hostorearen errazio bat 60-70 gramo artekoa da, nahiz eta markaren bate... |
| ...na izaten da orerik gehienen oinarrizko osagaia ( | hostorea, bizkotxoa, kausera, brisa pasta...). |
| ... balantza egin zion esku ezinduak. Beste | hostore orri bat atera zuen hozkailutik. |
| ; Azukrea bota zuen | hostore gainean. Arrabola atera zuen tiraderatik. Giderretatik |
| ; Ez zuen aurpegia | hostoretik apartatu. Miresgarria iruditu zitzaidan nik alferrikakotzat... |
| Hostore Hostorea, irin eta gurinez edo bestelako | |
| geratukoadagegosaldiakreragitenuduenulurruna.oHonao | hostorearenegeruzaokopuruaakalkulatzekooformula:Hostookopurua t( |
| ...tzaren azkenburuko ezagunenetariko bat da. | Hostorea zatitzen da kanutiloak egiteko, pastel-kremaz |
| egosi eta gero, hainbat osagarriz betetzen den | hostorezko pasteltxoa da, plater-antzeko forma duena. Azkenburukoak |
| "errege-uztaia" ere deritzo. Frantzia iparraldean | hostorezko opila da, "frangipanez" (almedra-kremaz) |
| ...>azkenburuko tradizionala da. Osagai nagusia gurin, | hostore, esne oso, azukre eta arrautzak ditu |
| Hostore | Hostorea, irin eta gurinez edo bestelako koipe |
| ...osto-modukoak osatzen dituena. Oro har, | hostorez egindako opila hostopila deitzen da. Hostore |
| ) Karolina Bilboko gozopil tipiko bat da, | hostorezko tartaleta oinarrian eta gainean merenge txokolatez eta |
| egina da, ore harrotu batetik hasi eta | hostore bateraino izan liteke. Toru itxura du, |
| itxurako opila da, legamiaz hartzitutako orez edo | hostorez egina |
| duen baina mundu osora hedatutako gozopila da, | hostorez egindakoa. Estalki goxoa dute: Bilbon txokolatezkoak |
| , hostorez egindako opila hostopila deitzen da. | Hostore hitz hori neologismoa da euskaraz, hosto |
| Hostopil Hostopila hostorez eginiko opil bat da, | hostorezko bi geruzen artean merenge edo krema daukana |
| , feuille") dute osagai, ondo egindako | hostoreak orriz orriko egitura agertu behar duelako, |
| (, ahoskatua) ogi, ore hautsi edo | hostore barrubetea da. Goxo edo gazia, labean |
| ...>bat da. Txokolate edota pastel-kremaz beteriko | hostore zilindriko batez osatua dago. Nahiz eta |
| Ezagunak dira, halaber, "burek" deritzona, | hostorean bildutako haragia, arrautza frijitu eta tipula |
| Hostopil Hostopila | hostorez eginiko opil bat da, hostorezko bi |
| irin, koilarakada bat gurin, gatza eta | hostorea |
| ...>dugu eta nahastutakoa gainean bota eta gero | hostore gehiagoren estaliko dugu |
| - Molde batean | hostorea zabalduko dugu eta nahastutakoa gainean bota eta |
| ...>lehen beste arrautza bat irabiatuko dugu eta | hostorea igurtziko dugu distiratsu geratzeko |
| molde bat gurinagaz igurtziko dogu, eta bertan | hostorea zabalduko dogu. Ontzi baten almendrea, azukerea |
| saiheskia patatakaz, oilasko errea, entsalada eta | hostorezko etxeko tarta eta izozkia. Afaltzeko tiketak |
| jalkitzen, eta flyscha osatu zuten horrela: | hostorearen antzeko egitura perfektua. Aurrerago, mugimendu tektonikoen... |
| Azukrerik gabeko | hostore goxozko lazotxoak. Zuntz asko dute. Ahosabaia |
| Azukrerik gabeko | hostore goxozko lazotxoak. Zuntz asko dute. Ahosabaia |
| Azukrerik gabeko | hostore goxozko lazotxoak. Zuntz asko dute. Ahosabaia |
| Hostorea â" | |
| hostorea | |
| Prestatzeko modua erraza da, izan ere, | hostorea Kit barruan sartzen da, beraz krema |
| Prestatzeko modua erraza da, izan ere, | hostorea Kit barruan sartzen da, beraz krema |
| Opilak eta | HostoreakOpilak eta |
| ...Hauek azpimarratu nahi ditugu: Txokolatezko palmerak, | hostorezko palmerak, almendrazko otxoak, txokolate eta kremadun |
| Prestatzeko modua erraza da, izan ere, | hostorea Kit barruan sartzen da, beraz krema |
| Prestatzeko modua erraza da, izan ere, | hostorea Kit barruan sartzen da, beraz krema |
| ...>hasi betiko petit choux-arekin eta segi | hostoreekin, mousseak, tartatetakââ,¬Â¦. |
| hostorea |