Bilaketa arruntean ezin da zuriunerik erabili (Ikusi hemen zure bilaketaren emaitza)
Bilaketak ezin du hutsa izan

Emaitzak: 395

...in bitartean ura "harrapatu" eta janari-boloa gelatina moduko zerbait bihurtzen baitu. Era horretako zuntza zereal...
...iako Tolosa, 1996) eta haren kamera eta haren gelatinan errebelatutako argazki aldakorrak. Nostalgiarako adina just...
...> konponbidea: bakailaoaren hezur eta azalak egosiz jelatina trinkoa osatu eta platerari eranstea.
Beratzen ipini gelatina orriak, ur hotzetan. Egosi azenarioak, eta, behin bigunduz ...
...tzen da hainbat elikagaitan (konfiturak, marmeladak, gelatinak, kontserbako frutak, irabiatuak, esnekiak), baita produktu ...
...> hartu eta bi aldetatik busti. Arrautza eta gelatina nahastu eta karolinaren beste bi aldeak bertan busti.
Gelatina uretan beratzen jarri. Azukrea esnetan urtu su motelean, ge...
Tipula salda hotza gelatina batentzat
... eta, birrindu denak batera azenarioak, gelatina orriak, azafraia egindako esnegain egoskina eta gatza, ahal...
...a harrotu azukrearekin, gazta gehitu (krema puntuan), gelatina xaflak gehitu. Nahastu eta gorde.
...kritikoak» plazaratu dituzte Iruñeko Hiriartea guneko ' Gelatina gogorra' erakusketan
Zazpi gelatina orri.
4 gelatina xafla
...rrez egindako kaxa lauki garden baten barnean gelatina urdin lodia dakar. Horrekin elikatuko omen dira, eta horren...
...ra Tiramisua, Idiazabal gaztarekin Tipula salda hotza gelatina batentzat Txuleta garratza eta baratxuri eta kasia ogia Tor...
...kailaoaren azal kraskatsua: oliotan ondo gorrituta, jelatina lehortu gabe.
...rreman zuzenik izan batzuek besteekin. Zilarrezko gelatinaren gainean inprimatutako argazkien bidez plazaratu ditu gai ho...
Tipula salda hotza gelatina batentzat
... gelditzen denez, ehun guztiak ez dira jelatina bihurtuko.
...prestaketari gehitu behar diogulako, zaporez eta jelatinaz apain dezan.
...a filmeko eszena batean. Chaplinek botaren soka gelatinazko erregalizarekin egindakoa zela esan zuen. Hortik hartu du p...
Bakailaoa jelatina jariatzen eta olioa loditzen hasiko da, saltsa zurixka osat...
Gelatina orri bat
gelatina 2 orri
«Eraikinek gelatinazkoak ziruditen»
...eta eragin berriro kazola aurre-atzeraka arrainari jelatina guztia erauzi, saltsa loditu eta osotasun bakarra moldatzek...
Mamiaren zati bat berotu, bertan gelatina urtu, eta horri gainerako mami guztia batu. Esne gain erdi ...
...>gehienak lozorrotik kolpetik esnaraziz. «Eraikinek gelatinazkoak ziruditen. Dena amaitu zenean hauts laino batek inguratzen ...
...>beratzen jarri. Azukrea esnetan urtu su motelean, gelatina erantsi, eta desegin artean eragin. Jogurta erantsi eta gog...
...zetan sartu. Almendradun esnea berotu berriro, eta gelatina gaineratu. Ondoren esne-gaina bota. Kopatan banatu eta hozk...
Milaka zelulaz osatutako gelatinazko garro luzeak ditu, eta horien bidez injektatzen du pozoia. ...
...ztu, makilatxoekin eutsi, eta perrexilarekin egindako gelatina batekin busti behar da. «Gazta gustuko duenarentzat, beneta...
...n bitartez harilkatu dute Iruñeko Hiriartean dagoen Gelatina gogorra. 80ko hamarkadako istorio ebatsiak erakusketa . Ber...
...n du kokotxek barruan duten gelatina askatzen, eta gelatina horrek erraztuko digu pil-pil on bat egiten.
Saltsa zurian (baratxuri, olio eta arrainaren jelatinarekin loditua)
...antzia» aldarrikatzen du hein handi batean Gelatina gogorra erakusketak. Teresa Grandas komisarioak dioenez, ga...
...l eta erraiak egostearen helburua, horietan dagoen jelatina erauztea da, bertako molekula usain-emaile eta zapore-email...
...ltzaile horrek, zernahi kolore eta itxuretako azukrezko gelatina puskak saltzeko. Kiloka. Guraso batzuek zaku bat edo beste ...
...e luzeen hausturaren ondorioz sortu edo osatuko dira jelatinak.
...>, eta pasatu irabiagailutik, krema egin arte. Gelatina xaflak (uretan eduki eta gero) eta esnegain harrotua gehitu...
... erantsi eta gogotik irabiatu. Sutatik kendu, eta gelatina erantsi. Hozkailuan pausatzen utzi 12 orduz, eta irabiagail...
...ura horrek lagundu egiten du kokotxek barruan duten gelatina askatzen, eta gelatina horrek erraztuko digu pil-pil on bat...
...en, kabina berezi batean sartuta eta ura eta gelatina elikagai zituela. Itzulerarik gabeko espaziontzia zen, ez b...
Gelatina xafla bi
...> da. Tenperatura horrek kokotxak barruan duten jelatina askatzea laguntzen du, eta jelatina horrek erraztuko digu p...
...-xehe (prestaketari gehituko diogu, zaporez eta jelatinaz janzteko).
Hiru agertoki eta gelatinazko igerileku bat egongo dira aretoan, eta 120 ekitaldi baino g...
...turaleza da erakusketako azken saila. Zilarrezko gelatinarekin egindako zuri-beltzeko lau irudik osatzen dute sail hori.
...arruan duten jelatina askatzea laguntzen du, eta jelatina horrek erraztuko digu pil-pil on bat lortzen. Beraz, denbor...
...>sutik kanpo. Almendradun esnea oihal batekin iragazi. Gelatina orriak ur hotzetan sartu. Almendradun esnea berotu berriro,...
...k ez izateko, aproposak dira pureak, kremak eta gelatinak. Horiek uztartu, eta plater bikainak presta daitezke.
...o eta ondo pasatzeko, sukaldean», kontatu dio gelatina orriak ur hotzetan jartzen ari den lagun hondarribiarrari.
Gelatina xafla bi
...ngoen Fisher-en eskumako eskuan. Bere atzamarrek gelatina ziruditen.
Ligeresa laginak gelatina (olioa eta uraren emultsioa egonkor bihurtzen duen proteina...
...ura guztia moldeetan sartu, eta hantxe uzten dute gelatina hoztu eta nahi duten emaitza lortu arte: produktu gozoa, fo...
...gari duten haragiak ur berotan sartuz gero, gelatina bihurtzen da kolageno hori, eta testura guri eta itsaskorra...
...toek gelifikatzaile funtzioa betetzen dute (pektinak, gelatinak, almidoiak eta goma arabigoa).
...u ere egiten du boloa hori errazago desagerrarazten, gelatina kutsukoa delako eta gorozkiak hidratatuagoak daudelako.
Gelatinazko gailu lauki bat da, eta bilgarri batek eusten dio.
Osagaiak: glukosa ziropa, azukrea, gelatina, esne-hautsa, kaltzio gatzak, azidotzaileak (E-330, E-270),...
Osagaiak: gomazko karamelua, azukrea, gelifika-tzailea ( gelatina, pektina), hezetzailea (sorbitol ziropa), arto almidoia, az...
...>atera litezke (arrautza, esnea, esne gazura, soja, gelatina, gluten garia...), eta gantzak jakiei ematen dien testura e...
... azukrea da denen osagai behinena, ondoren gelatina eta aditiboak datozkiola.
Sasoiko fruta zatiekin egindako gelatinak.
...luan sartu behar dira, ordubetez gutxienik, gelatina bihurtzen diren arte.
Proteina, batik bat, gelatina gisa agertzen da eta produktu honek bere-berezkoa duen goma...
Arrain askoren azalak gelatina edukitzen du, erreboiloak eta bakailaoak, adibidez, eta bal...
..., azukrea, azukre inbertituaren ziropa, gelifkatzailea ( gelatina, pektina), azidotzailea (azido zitrikoa), azidotasun-doitza...
... jantzi espazialetan balantze termikoa lortzen zuen gelatina xukatzaileaz hornituak zeuden
Jelatina: ikuspegi teknologikotik, behi eta txerrien hezur, larru et...
...a izozkietan, labean egindako produktuetan, esnekietan, gelatinetan, konfituretan, budinetan, zopetan eta saltsetan.
Osagaiak: glukosa ziropa, azukrea, gelifikatzailea ( gelatina), almidoi moldatua, hezetzailea (sorbitola), azidotzailea (...
Jelatina erantsia du.
...do esne-gaina, arrautza-zuringoa edo -gorringoa, gelatinak, fruta xehatuak...).
...hots: azukrea, glukosa siropa, jelifikatzaileak, ura, gelatina (Roypas frutatxoak eta Dulciora), almidoi eraldatua (Roypas...
...in eta jariakinekin harremanetan sartzen denean, gelatina antzeko bat sortzen da inguruan, eta horrek, elikadura bolo...
...ehien daukana (%2,2), esne gaingabetua eta gelatina baliatzen dituelako osaketan.
...oa, ugari dabil: hau, beroaren eraginez, jelatina bihurtzen denez, aurrealdeko piezei egospen luzeagoa eman b...
...esne hartzi gaingabetutzat baizik; bera da jelatina gehitu duen bakarra (horrelakorik ez du legeriak onartzen j...
...tsa batzuk (maionesa, adibidez), zenbait margarina, gelatinak
...ehien daukana (%2,2), esne gaingabetua eta gelatina baliatzen dituelako osaketan. A, D eta E bitaminak erantsi ...
...>, salda edo zopa koipegabetuak, barazkiak, zaporedun gelatinak, eta antzekoak egunean hartzeak organismoa garbitzen (zoldu...
Metal-protesiak, gelatinazkoek bezala, ornoen arteko mugikortasuna bermatzen dute.
...guntzaz: fruta-edari izoztua, izozkiak, irabiakiak, gelatinak, mazedoniak, krepeak...
...>den, pateak eta horien eratorriek (mousseak edo gelatinak) zenbat eta gibel gutxiago izan, hainbat gantz gutxiago ema...
...antso eta luze egosi behar da, kolagenoa jelatina bihur dadin.
..., mamia eta gazura ez daitezen bereizi: almidoia, gelatina eta bestelako egonkortzaile batzuk.
Gominola gehientsuenetan, gelatina gisa agertzen da proteina eta aminoazidoen osaera osagabeko...
...sa eta fruktosa ziropa, azukrea, ura, gelifikatzailea ( gelatina), esne proteinak, lurrina, almidoi moldatua, koloratzaileak...
...alginina, karragenanoa, arto-almidoia, pektina eta gelatina.
Osagaiak: azukrea, glukosa ziropa, ura, gelatina, dextrosa, azidotzailea (E-330), lurrinak eta kolora-tzaile...
Osagaiak: glukosa ziropa, azukrea, gelatina, dextrosa, azidotzailea (azido zitrikoa), fruta-zuku kontze...
Gelatinak.
Osagaiak: azukrea, glukosa ziropa, ura, gelatina, gelifikatzailea (pektina), azidotzailea (azido zitrikoa), ...
...zean giza gorputzaren tenperaturan (36 ºC) zeuden 14na jelatina pakete sartu ziren.
Patata berotzen denean, almidoia gelatina bihurtzen da eta aldatu egiten zaio testura, eta jaten dugu...
eta gelatina: biek ere %50etik behera daukate gibela.
... azidotzailea (azido zitrikoa), gelifikatzailea ( gelatina), lurrinak, azidotasun-doitzailea (sodio laktatoa), gatza, ...
Osagaiak: azukrea, glukosa ziropa, ura, gelatina, gelifikatzailea (pektina), azidotzailea (azido zitrikoa), ...
Domeinua#
xxWEB 184
xxZIENTZIA.EUS 61
xxBERRIA 51
xxCONSUMER 49
xxWIKIPEDIA 41
xxKLASIKOAK 3
xxARGIA 2
xxSUSA 2
xxBOOKTEGI 1
xxZTH 1