..., sarrera karbonikoak emandako eferbeszentzia puntuarekin, |
astringentzia orekatua eta sudur atzeko oso luzea. |
...xigenoa sartuko da, eta horrek kolorea egonkortu eta |
astringentzia arinduko du. Beste alde batetik, zurak lurrin berriak eta z... |
...io alkoholikoa edo sutsua, ahoa berotzen denean; |
astringentzia eta halako sentsazioak. Eta, gero, betiko zaporeak: mikazta... |
...ute, ordea, kafearen garraztasuna, mikaztasuna eta |
astringentzia. Kafearen usaina osatzen duten molekula lurrunkorren artean... |
...ganismok zoltzen dute. Hartzidura pasatu ondoren |
astringentzia galtzen du eta usain eta zaporeak garatzen dira. Hurrengo p... |
garrantzitsuak dira, batetik, zapore mikatza eta |
astringentzia (ahoko lehortasuna) eragiten dituztelako, eta |
garrantzitsuak dira, batetik, zapore mikatza eta |
astringentzia (aho lehortasuna) eragiten dituztelako eta, |
| |
| |
| |
| |
| |