...iagoan behi, txekor, txerri, arkume eta hegaztien |
arandoi, bare, bihotz, birika, errota, mutur, mingain, masail, burm... |
Lau |
arandoi. |
...ina, eta erregosi ahate bularkiak, ahate urdaiazpikoa, |
arandoiak, sagar zatiak eta pinaziak. |
...rela hamabi edo are hamazortzi ordu igaro aurretik |
arandoira pasatzen. Tarte horretan haizeak erraz eraman dezake txoria... |
Arandoi |
Arandoia hegazti, krokodilo eta hainbat narrastiren, gastropodoren |
jaten da, okela izango balitz bezala. |
Arandoia (okzitanieraz "peirièr" edo "gresièr") |
zela pentsatzen da: gastrolitoak, paparo eta |
arandoi Diplodocus dinosauroek obiparoak ziren. Hau da, |
...>janari tipikoa da. Ahatearen produktuak (pate, |
arandoiak edo , magret eta urineko) dituen |
...artsua, janariak txikitzean espezializaturik dagoena, |
arandoi izenekoa; eta zati guruintsua , hau |
|
Arandoi Arandoia hegazti, krokodilo eta hainbat narrastiren, |
...ria ezean, halako hazkurriez elikatzeak paparo eta |
arandoien agerpena bultzatu du mamurketa-funtzioa bete ahal izateko. ... |
...>baterako, ahate izter ezinago gozoak, ukondoak, |
arandoiak, beren koipetan gertatutakoak guztiak ere. Bestela |
entsalada hau oso ondo geratzen da ahate |
arandoi batzuk gehitzen badizkiogu, zartagi batean pixkat |
esofagora doaz eta handik, papotik pasatuz, |
arandoian gordetzen dira elikagaiak birrintzeko |
Osagaiak Bi sorta gari-zainzuri 200 g |
arandoi, arkume nahiz txahalarenak 2 baratxuri ale, |
jarriko dugu irakiten. Borborka hasten denean, |
arandoiak sartu â |
Txahal |
arandoi xehatuak parmentier |
Arkume |
arandoi xehatuak parmentier |
Txahal |
arandoiak |
â"Ã, Osagaiak Kilo bat txahal |
arandoi, garbi-garbiak, azalik gabe Oliba olioa Gurin |
Gari-zainzuriak |
arandoiekinGari-zainzuriak |
Arkume |
arandoi |
Osagaiak Kg bat arkume |
arandoi, garbi eta azalik gabe Oliba olioa |
jarriko dugu irakiten. Borborka hasten denean, |
arandoiak sartu eta ozpin â |
Arkume |
arandoiak |
Arkume |
arandoiak salteatuta Osagaiak Kg bat arkume arandoi, |
...> pertsonentzat Errezeta Ordu erdian edukiko ditugu |
arandoiak ur hotzean. Lehortu eta garbitu â |
Txahal |
arandoiak salteatuta â"Ã, Osagaiak Kilo bat |
Txahal |
arandoiak ogi-arrautzetan |
Arkume |
arandoi |
Txahal |
arandoi xehatuak parmentier |
Arkume arandoiak salteatuta Osagaiak Kg bat arkume |
arandoi, garbi eta azalik gabe Oliba olioa |
Osagaiak Kg bat arkume |
arandoi, garbi eta azalik gabe Oliba olioa |
Osagaiak Kilo bat txahal |
arandoi, garbi-garbiak, azalik gabe Oliba olioa 3 |
Osagaiak Kg bat arkume |
arandoi, azalik et koiperik gabe Azenario bat, |
baratxuri ale, pikatuak Perrexil xehatua Gatza Txahal |
arandoiak salteatuta Errezeta Gatza eman eta ura oparo |
Babak |
arandoiekin salteatuak â"Ã, Osagaiak 800 g |
Osagaiak Kg bat txahal |
arandoi, azalik et koiperik gabe Azenario bat, |
Txahal |
arandoiak irin-arrautzetan |
Osagaiak Kilo bat txahal |
arandoi, garbi-garbiak, azalik gabe Oliba olioa 3 |
Babak |
arandoiekin |
baba xamur eta txiki, zurituak 200 g |
arandoi, arkume nahiz txahalarenak dl bat ilar |
Papoa Hestegorria edo Esofagoa Gibela Birika |
Arandoia Giltzurruna Behazun-zorrotoa |
, behazun-zorrotoa eta urdail glandularra. Honi |
arandoia edo urdail muskular handia darraio. Barrunbe |
...ANIZTUN: ANTENA-ITXURAKO: ANTENASKA: ANTENERAMAILE: |
ARANDOI: ARNASTE-NEURGAILU: ARRANTZA(TU): ASTITSUEGI |