Bilaketa hau ez da onartzen

Emaitzak: 6 itzulpen-unitate, 2 domeinu

EUSKARA
GAZTELANIA
Ori bai, erasoak gehiago landu behar izan dituzten arren gure defentsako huts bakoitza kastigatzen jarraitu dute, akatsa bakoitza saskiratze errez bihurtuz.Errebotea ez du ondo itxi etxeko taldeak eta horrek bigarren eta hirugarren aukerak eman dizkie andaluziarrei. Pero a pesar de tener que elaborar los ataques han seguido castigando nuestros desajustes defensivos, cada despiste se convertía en una canasta fácil. La poca concentración en el rebote les ha permitido anotar en segundas y terceras opciones.
Bereziren saskiratze bati esker bigarren partziala 13 eta 15 irabazi zuten eta atsedenaldira 5 puntuko alde politarekin iritsi ziren. Una canasta de Berezi les dio el segundo parcial por 13-15 y se marchaban al vestuario con un esperanzador +5.
10 segundoren faltan hutsartea eskatu genuen garaipena emango ligukeen saskiratzearen bila, baina baloia ateratzerakoan huts egin eta etxekoei garaipena ematen zien azken saskiratze erraza erregalatu genien. A 10 segundos del final pedimos un tiempo muerto para buscar la canasta ganadora, pero la cagamos en el saque y les permitimos a los locales anotar la bandeja del triunfo.
Lehen laurdenean defentsako lana ona izan zen eta erasoan gainera, saskiratze errazak lortzeko jokaldi onak burutu zituzten, horregatik Decoramikek 11 eta 6 irabazi zuen lehen partziala. El trabajo defensivo fue bueno en el primer cuarto, además en ataque conseguían llegar a situaciones claras para hacer canasta, ello permitió a Decoramik llevarse el primer parcial por 11-6.
Hortik aurrera, Zaherrek sartu zuen saskiratze bakoitzak Easoren erantzuna eduki zuen. A partir de ahí, cada canasta de Zaher fue respondida por otra de Easo.
Orozek berreskuratutako baloi batek saskiratze erraza ahalbidetu dio eta diferentzia nagusiena igo du markagailura amaitzeko hiru minuturen faltan (+10. 54-64). Una recuperación de Oroz finalizada en canasta proporcionaba la máxima diferencia para los nuestros a tres minutos para el final (+10, 54-64).